Zenztrack

Zenztrack

I disse digitale tider er det ikke et ukendt fænomen, det der med at tracke via GPS sporing. Typisk anvendes GPS sporing til køretøjer eller både, men kan også anvendes til dyr og mennesker. Teknologien bag GPS sporing er typisk en GPS tracker, som sender data via et simkort og til en device, som kan modtage disse data. Ud fra de afsendte data kan man så se, hvor genstanden som GPS trackeren sidder i, befinder sig.

Billig GPS tracker finder man hos det danske firma Zenztrack. Zenztrack har specialiseret sig i at udvikle en prisbillig GPS tracker,der, selvom den er billig, ikke går på kompromis med kvaliteten. Hvor man som oftest er nødt til at investere i et selvstændigt simkort og dermed have en form for binding hos det teleselskab, man anvender, medmindre der er tale om et taletidskort, så er det anderledes hos Zenztrack. Zenztracks løsning er en sammenhængende løsning, hvor man som kunde ‘lejer’ en GPS tracker inklusiv simkortet. Man kan leje lige så længe, man vil og har brug for det, men omvendt er man også fri til at opsige, så snart man vil, idet der ingen binding er på abonnementet.

Der er mange anvendelsesmuligheder, når det kommer til, hvorfor man, eksempelvis som virksomhed, skal anvende en GPS-tracker. En af grundene er, at man gerne vil sikre sig, de medarbejdere der kører i firmabil, ikke bruger bilen til andet end arbejdsmæssigt øjemed. Noget andet kan være, at man udlejer biler, særligt de mere luksuriøse, og derved gerne vil kunne følge bilens gøren og laden og ikke mindst, sikrer sig bedre mod, at bilen bliver stjålet og kørt ud af Danmark.

Der er virkelig mange muligheder, når det kommer til, hvor og hvordan en GPS tracker fra Zenztrack kan anvendes. Hvis man ønsker at læse mere om firmaet bag såvel som de forskellige løsninger, kan man gå ind på firmaets hjemmeside www.zenztrack.dk