Vej op til store belastninger med en pallevægt

Vej op til store belastninger med en pallevægt

Der kan være rigtig mange fordele ved at anskaffe sig en pallevægt eller en gulvvægt, hvis man har brug for at foretage en helt præcis og nøjagtig måling af vægten på pallen. Da en palle som regel er meget tung på grund af den belastning, som er oven på pallen, er det en rigtig stor fordel at finde en vægt, som er robust og stabil nok til at kunne klare den påkrævede belastning, som vægten i så fald vil blive udsat for, når man har brug for at foretage en vejning.

Hvor kan man købe en pallevægt henne?

Er man på udkig efter en pallevægt eller en gulvvægt, så findes der flere forskellige leverandører, og en af dem er Eilersen, som fremstiller og leverer både meget robuste og pålidelige vægte, som man blandt andet kan bruge i forskellige installationer, hvor der er høje krav til en stor præcision og en høj driftsikkerhed. Lige netop disse vægte fra Eilersen er fremstillet i rustfrit stål, og så kan de tilmed tilpasses mange forskellige størrelser paller, hvilket er en rigtig stor fordel. Det betyder nemlig, at man med sådan en vægt har mulighed for at veje vægten på mange forskellige størrelser paller og altså ikke bare en almindelig standardpalle. Derudover har de en kapacitet på intet mindre end 2.000 kilo, og det betyder med andre ord, at de kan holde til en rigtig stor og omfattende belastning. Samtidig har de en tolerance for overlast på helt op til 500 %, så der er rigtig gode muligheder for at få fuld udnyttelse af disse vægte, næsten uanset hvor meget og hvor tunge genstande man har behov for at veje.

Udviklet og produceret i Danmark

Det bedste af det hele er formentlig, at lige netop disse vægte faktisk både er udviklet og produceret i Danmark, og man er dermed garanteret den høje danske kvalitet, som man kender fra mange andre produkter.