Sådan vælger man den rette kontorstol

Sådan vælger man den rette kontorstol

Når man arbejder på et kontor, så sidder man ned i rigtig mange timer om dagen. Hvis man arbejder fuldtid, så er det 37 timer om ugen, men hvis man tager overarbejde med i betragtning, så kan der hurtigt være tale om mange flere timer om ugen. Det er derfor enormt vigtigt, at man har en god stol at sidde på, når man tilbringer så mange timer om dagen på at sidde ned.

Hvordan finder man den rette kontorstol?

Når man skal finde den rette kontorstol gælder det selvfølgelig først og fremmest om at finde ud af, hvilket behov man har. Det kan for eksempel være, at man har behov for en ergonomisk kontorstol, fordi man for eksempel er begyndt at få nogle problemer med ryggen, eller hvis man bare gerne vil forebygge problemer. Derudover skal man også gøre sig nogle overvejelser omkring, om man har brug for en stor med en høj ryg eller med en lav ryg, og det kommer meget an på, hvad man synes, der er mest behageligt, men også om man er høj eller lav. Samtidig kan det også være en god ide at overveje, om det er vigtigt, at der er armlæn på den nye kontorstol, eller om den for eksempel skal have hjul under sig, så man kan køre rundt med stolen.

Hvilken kontorstol skal man så vælge?

Hvis man går efter en ergonomisk kontorstol i høj kvalitet, så kan man med fordel vælge en Kinnarps kontorstol. Kinnarps kontorstole sørger for at give en god holdning, når man sidder på stolen, og samtidig undgår man også de klassiske, fastlåste arbejdsstillinger, som mange kontorarbejdere lider af. Det kan blandt andet være smerter i ryggen, skulderen eller lænden. Kinnarps kontorstole kan desuden købes til en rigtig fordelagtig pris, og her afhænger prisen selvfølgelig af, hvilken model man vælger, og hvor stor stolen skal være. Man skal dog huske, at en Kinnarps kontorstol er en rigtig god investering.