Real Safety

Real Safety

Sikkerhed er altafgørende, og derfor er det også utrolig vigtigt, at man skridsikre trapper, gulve og andre steder, hvor det kan være glat. Man ser typisk skridsikring af eksempelvis trapper i industrien. Det kan eksempelvis være en jerntrappe, der går fra et lager og op til en etage over, eller en trætrappe der befinder sig udendørs, og som bliver glat, når det regner, når det sner eller når det er fugtigt i vejret. Det forholder sig faktisk sådan, at trapper, uanset vejr og vind, er en af de hyppigste årsager til faldulykker i erhvervslivet, og derfor er det yderst vigtigt, at man får sikret trapperne.

En måde hvorpå man kan udøve skridsikring af trætrapper er ved hjælp af skridsikre måtter til trapper. Når man skal ud og kigge på skridsikker tape til trappe, er det vigtigt, at man vælger nogle måtter, som er sikkerhedsgodkendt. En af de virksomheder, som man med rette kan gå til, når man gerne vil skridsikre sine trapper, er firmaet Real Safety. De har en hjemmeside, som hedder www.realsap.com, og her kan man læse meget mere om, hvilke typer af trapper, man bør sikre samt, ikke mindst, hvordan man gør det.

Real Safety gør mere end blot at sælge skridsikring til trapper, de rådgiver også sine kunder. For det er ikke bare at skridsikre en trappe, det skal gøres rigtig for, at skridsikringen opfylder sin egentlige funktion. Når man skal skridsikre en trappe, så skal det gøres rigtigt. Dette indebære blandt andet, er der bliver påsat skridsikring således, at der er friktion der, hvor det er allervigtigst.

De skridsikre løsninger fra Real Safety kommer i et varieret udvalg, som kan købes til både betontrapper, ståltrapper, trætrapper med videre. Når man skal købe skridsikring til trapper, er det altid en god idé at rådføre sig med eksperter på området, så man er helt sikker på, at man får gjort det rigtige, når det kommer til sikkerhed. Læs mere på www.realsap.com