Gug Planteskole

Gug Planteskole

Sommeren er over os ovenpå en regnfuld vinter, og her under Corona-krisen, hvor mange har været hjemme, har hus og have fået ekstra pleje. Er man en af de mange danskere, som skal bruge sin sommerferie hjemme, og har man samtidig have, ja så kan ferien være en mulighed for at shine haven ekstra op.

Hos Gug Planteskole finder man alt til haven. Gug Planteskole er et havecenter, hvor man finder planter Aalborg. Uanset om det er gødning, jord, krukker eller blomster og planter, man er på udkig efter, ja så finder man altså et kæmpe udvalg hos Gug Planteskole. Gug Planteskole og dermed også det tilhørende havecenter har en hjemmeside, hvorfra man kan danne sig et rigtig godt overblik over de ting, der forhandles på planteskolen. Hjemmesiden er delt op i kategorier, så man nemt og hurtigt kan finde lige præcis det produkt, man leder efter. Uanset om det er frø, krukker eller andet, så kan man se, om produktet man leder efter er en del af udvalget hos Gug Planteskole.

Gug Planteskole er den største planteskole i Nordjylland, og det er ingen overdrivelse, at Gug Planteskole praktisk talt har ALT til haven. Gug Planteskole byder sine kunder velkommen til et stort 2.100 m2 areal, hvor man finder alt indenfor tilbehør til haven, jord, muld, krukker, gødning og meget meget mere. Hvis ikke man finder netop det i webshoppen, som man er på udkig efter, er det ikke ensbetydende med, at det ikke kan findes hos Gug Planteskole. Er der nogle ting, man er på udkig efter i webshoppen, som ikke fremgår af sortimentet, skal man blot tage kontakt til Gug Planteskole. Så sørger de for, at tingene bliver tilføjet ordren, forudsat at de har varen eller varerne på lager. Det må virkelig kaldes service!

Er man blevet nysgerrig på, hvad der gemmer sig i webshoppen hos Gug Planteskole, kan man finde webhoppen på: https://shop.gugplanteskole.dk/shop/frontpage.html